Hoțiile de miliarde, schemele de corupție, abuzurile și ilegalitățile sunt ascunse de către actuala guvernare după 'războiul hibrid'

  • 01.11.2023

Hoțiile de miliarde, schemele de corupție, abuzurile și ilegalitățile sunt ascunse de către actuala guvernare după "războiul hibrid", care până acum așa și nimeni nu l-a definit clar. În schimb, e suficient să invoce "războiul hibrid" și încep a curge acțiuni una mai ilegală decât alta pe motiv că sunt luate "în numele securității naționale".

Maia Sandu și PAS încurcă "securitatea națională" a Republicii Moldova cu pericolul în adresa guvernării lor incompetente, corupte și care a capturat statul. Nu poți să ajungi în Rai prin Iad.

În calitate de deputat în Parlament, am expediat astăzi o interpelare în adresa directorului Serviciului de Informații și Securitate, Alexandru Musteață, cu solicitarea de a prezenta explicații și argumente concludente care au stat la baza deciziei sale personale de a cere interzicerea a încă 6 posturi de televiziune și blocarea a zeci de portaluri de știri, inclusiv din Republica Moldova. Aștept un răspuns profesionist și închegat, nu din cel care a fost prezentat în briefingul de presă, cu metafore și presupuneri speculative. Îi amintesc lui Alexandru Musteață despre răspunderea penală pentru toate acțiunile sale în funcția de demnitate publică pe care o deține și pentru asumarea unor acțiuni anti-democratice, care contravin statului de drept. Pentru aceste infracțiuni nu există termen de prescripție.