Chișinău, un oraș curat, ecologic și confortabil pentru viață. Ne amintim cu toții cum arăta Chișinăul acum 20-30 de ani, cu mulți copaci, flori, gazon și multe parcuri.

  • 20.10.2023

Chișinău, un oraș curat, ecologic și confortabil pentru viață. Ne amintim cu toții cum arăta Chișinăul acum 20-30 de ani, cu mulți copaci, flori, gazon și multe parcuri. Construcțiile haotice au distrus o multitudine de spații verzi, iar din orașul verde, Chișinăul se transformă în orașul de beton și plin de ambuteiaje, cu multe gaze de eșapament. 


Despre proiectele care se conțin în direcția Eco Chișinău a platformei mele electorale am discutat, în această dimineață, cu angajații de la "Spații Verzi". Aceștia oameni depun efort să mențină ce a mai rămas din spațiile verzi ale capitalei noastre, iar munca lor trebuie apreciată și susținută inclusiv material prin salarii mai atractive și tehnică modernă. Acțiunile propuse de mine vor readuce Chișinăul verde, care a fost altădată, cu aer curat, curți și străzi bine amenajate.